TAGPAPTAG – DEN FORETRUKNE LØSNING

Din lokale tagmand tilbyder dig en professionel løsning til en konkurrencedygtig pris.

Hos MV Tager der ikke den form for tagarbejde, vi ikke kan løse. Vi har i årevis lagt nyt tagpaptag og andet nyt tag på nybyggeri og ældre huse. Skal dit tag renoveres, klarer vi det, og trænger det til en udskiftning, er det også vores ekspertområde. Vi har kunder over hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, og vi rykker ud fra vores base i Snekkersten nær Helsignør og Espergærde, når dit tag trænger til en kærlig og professionel hånd.

HVAD KOSTER TAGPAPTAG?

Montering af tagpap er den foretrukne løsning for mange af vores kunder. Prisen på denne type af tag ligger i den lave ende, og det er ikke bare nemt at montere, men det kan også monteres på stort set alle former for bygninger. Lægning af tagpap er muligt på alt fra huse til garager og skure, og det kan bruges på bygninger med en hældning på helt ned til tre grader. Du vil derfor også kunne finde rigtig mange boliger rundt omkring i landet, der er belagt med tagpap.

Det er ikke bare materialet tagpap, der er relativt billigt, men også den simple montering sparer dig for mange penge. Et tagpaptag er ikke den løsning, der har den længste levetid. Du kan forvente en holdbarhed på op til 40 år, hvis du er god til at vedligeholde det og får en dygtig fagmand til at lægge det på hjemme hos dig.

DIN TAGMAND MED ERFARING OG EKSPERTISE

Vi har været inden for branchen i flere år, og det har givet os den nødvendige erfaring og know-how til at løse selv meget komplicerede former for tagarbejde. Du er hos os garanteret en professionel løsning, der er udført med stor præcision og faglighed. Har du brug for vejledning i forhold til hvilket tag, du skal vælge, rådgiver vi dig gerne og deler ud af vores faglige viden. Om så du gerne vil vide mere om tagpaptag, tegltag eller betontag.

KONTAKT OS FOR MERE INFORMATION

Du er velkommen til at give os et kald på telefon 26 85 54 95 eller skrive til e-mail Kontakt@mv-tagbyg.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Smid os et par linier om din opgave, så kontakter vi dig hurtigst muligt.

 
 
 
Evt. filer *
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vil du gerne være mere opdateret?

DIN TAGMAND

Vi holder til i Snekkersten, men vi løser tagopgaver for folk på hele Sjælland.

Kontakt os på 60 18 86 60 eller Kontakt@mv-tagbyg.dk

KONTAKT

MV Tag

Industrivej 9C, 3000 Helsingør

CVR: 40646876

Find os

- Vi klarer alt indenfor tagarbejde på hele Sjælland