Betontag

Overvejer du at få lagt et betontag på dit nybyggeri? Så er der hjælp at hente hos din lokale tagmand.

Hos MV Tag varetager vi alle former for opgaver med tag. Vi lægger nyt tag, og vi foretager reparation af tag i alle afskygninger. Vi kører ud til kunder på hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, og har du brug for vores hjælp til lægning af betontag, hører vi gerne fra dig. Vores base ligger i Snekkersten ved Helsingør og Espergærde, og vi hjælper privatkunder med professionelt tagarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Hvorfor vælge betontag?

Der er mange fordele ved betontag. Du får et moderne tag, der ikke bare ser flot ud, men som også er langtidsholdbart. Cementtag minder en del om tegltag, og du kan forvente, at det har en levetid på helt op til 70 år. Udseendemæssigt har det også en klar lighed med tegltaget, og det klæder de fleste former for huse – nye som gamle. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af farver, så du får et tag, der passer perfekt til dit hus. Materialerne er ikke i den dyreste ende, men monteringen er forholdsvis kompleks. Hos os kan du være sikker på at få lagt et betontag til en konkurrencedygtig pris, uden der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Hvordan vedligeholder du dit nye tag?

Graden af vedligeholdelse er forskellig alt efter hvilken type af tag, du vælger at få lagt på dit hus. Vælger du et betontag, behøver du ikke bekymre dig synderligt om vedligeholdelse. Du skal dog som ved alle andre tagtyper sørge for at gennemgå dit tag jævnligt for skader. Vær obs på, at der ikke er beskadigede tagplader eller utætheder. Selv små, tilsyneladende ubetydelige skader kan nemlig medføre større, alvorlige skader. Gennemgå selv dit tag, eller ring efter en fagmand.

Vil du gerne vide mere?

Du er velkommen til at henvende dig til os, hvis du har spørgsmål til vores priser på betontag, eller hvis du gerne vil have et uforpligtende tilbud fra os. Vi påtager os gerne små som store opgaver og hører gerne fra dig, hvis du har en opgave for en tagekspert. Du kan fange os på telefon 60 18 86 60 eller skriv en e-mail kontor.mvtag@gmail.com.