Tagentreprise

Hos MV Tag er vi rigtig stærke på tagarbejde. Vi er specialiserede i tegltag, men vi bruger også gerne vores høje faglige kompetencer og dygtige samarbejdspartnere i tømrerbranchen til alle entrepriser inden for tagområdet.

Hvis din ejendom skal renoveres eller nybygges, kan det være svært at overskue at skulle have fat i alle mulige forskellige slags håndværkere. Og ikke mindst som privatperson at skulle koordinere alle de forskellige entrepriser.

Hvis du tager fat i MV Tag, tager vi hånd om din tagentreprise.

Vi klarer næsten alle dele af din tagentreprise

Vi har mange dygtige fagfolk ansat, ligesom vi har professionelle samarbejdspartnere, vi stiller de samme høje kvalitetskrav til, som vi stiller til os selv. Det betyder, at vi kan løfte stort set alle dele af din tagentreprise – og resten kan vi indgå solide aftaler med.

Som tagentreprenør udfører vi rigtig mange forskellige slags opgaver, og typisk kan det være:

  • ​Mureropgaver
  • Tømrerarbejde
  • Nedrivning
  • Udbedring af stormskader
  • Mindre maleropgaver
  • Forsikringsopgaver
  • Energioptimering

En oplagt opgave for MV Tag og Byg kan være renovering eller genopbygning af et tag efter en stormskade. Her klarer vi den nødvendige nedrivning og derefter går murer og tømrer i gang med at genopbygge. Det kan ofte dreje sig om en forsikringsskade, og tit vil det være oplagt ved samme lejlighed at investere i energioptimering og fx lave effektiv tagisolering.

Til selve den del af arbejdet, der omfatter isolering af tag, mure eller vinduer, kan der opnås skattefradrag på helt op til kr. 12.000 pr. voksen person i husstanden, læs gerne mere på SKATs hjemmeside.

Uanset om der er tale om en skade og en forsikringssag, eller om du blot ønsker at renovere din ejendom, er vi klar med råd og vejledning baseret på solid erfaring og ønsket om altid at levere håndværksydelser i bedste kvalitet.

Fagfolk til nyt tag i Helsingør

Vi koordinerer din totalentreprise

Med MV Tag og Byg som totalentreprenør kan du fokusere på andet end at skulle sørge for at hyre og koordinere diverse entreprenører. Som fagmænd ved vi, hvornår det er mest optimalt for de forskellige entrepriser at gå i gang. Vi klarer planlægningen og alt bliver naturligvis kun udført efter aftale med dig, ligesom vi løbende holder dig orienteret om renoverings- eller byggeprocessen.

Kontakt os og få et godt tilbud

Vi kører dagligt ud for at løse opgaver med totalentreprise i Helsingør, Holbæk, Roskilde, Køge, og kører gerne til hele Sjælland, hvis opgaven er det. Lad os komme forbi for at give dig et fornuftigt og uforpligtende tilbud på professionel totalentreprise – du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ved at ringe til os på tlf. 60 18 86 60 – så er din totalentreprise i trygge hænder!