Montering af tagpap i Nordsjælland

Professionel montering og reparation af tagpap

Trænger taget til en gennemgang? Hos MV Tag er der ikke en form for tagrenovering, som vi ikke kan løse. Vi har i årevis monteret og repareret tagpap i hele Nordsjælland – på nybyggeri og ældre huse. Skal dit tag renoveres, klarer vi det, og trænger det til en udskiftning, er det også vores ekspertområde. Vi har kunder over hele Nordsjælland og Storkøbenhavn, og vi rykker ud fra vores base i Snekkersten nær Helsignør og Espergærde, når dit tag trænger til en kærlig og professionel hånd.

Hvad koster tagpap?

Montering af tagpap i Nordsjælland og omegn er den foretrukne løsning for mange af vores kunder. Prisen på denne type af tag ligger i den lave ende, og det er ikke bare nemt at montere, men det kan også monteres på stort set alle former for bygninger. Lægning af tagpap er muligt på alt fra huse til garager og skure, og det kan bruges på bygninger med en hældning på helt ned til tre grader. Du vil derfor også kunne finde rigtig mange boliger rundt omkring i landet, der er belagt med tagpap.

Forventet levetid på op til 40 år

Det er ikke bare materialet tagpap, der er relativt billigt, men også den simple montering sparer dig for mange penge. Et tagpaptag er ikke den løsning, der har den længste levetid. Du kan forvente en holdbarhed på op til 40 år, hvis du er god til at vedligeholde det og får en dygtig fagmand til at lægge det på hjemme hos dig. Læs mere om vores tagentreprise.

Din tagmand med erfaring og ekspertise

Vi har været inden for branchen i flere år, og det har givet os den nødvendige erfaring og know-how til at løse selv meget komplicerede former for tagarbejde. Du er hos os garanteret en professionel løsning, der er udført med stor præcision og faglighed. Har du brug for vejledning i forhold til hvilket tag, du skal vælge, rådgiver vi dig gerne og deler ud af vores faglige viden. Om så du gerne vil vide mere om tagpaptag, tegltag eller betontag.

Kontakt os for mere information

Har du spørgsmål til et kommende projekt? Du er velkommen til at kontakte os ved at ringe på telefon 26 85 54 95, sende en mail til kontor.mvtag@gmail.com eller udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.