Tegltag

Når dit tag trænger til en udskiftning, er du i gode hænder hos os.

MV Tag er din lokale tagekspert. Vi står for en komplet proces, når du skal have lagt nyt tag på din ejendom. Vi har erfaring med at lægge flere forskellige former for tag, og tegltag er et af vores specialer. Vi tilbyder lægning af tegl der er glaseret eller sortglaseret, og har desuden stor erfaring med overstrygning.

Skal du have nyt tegltag i Nordsjælland og Storkøbenhavn, kører vi gerne hen til dig fra vores base i Snekkersten nær Helsingør og Espergærde.

Hvad koster et nyt tegltag?

En af de helt store fordele er, at tegltag har en lang levetid. Får du os til at lægge et på dit hus, bliver det sikkert både første og sidste gang, du skal have udskiftet dit tag. Du kan forvente at have dit nye tegltag i helt op til 70 år. Det er et tag af høj kvalitet, som ikke bare holder i lang tid, men som også ser godt ud på de fleste typer af huse.

Det er et forholdsvis dyrt tag, da materialet koster mange penge, og det er en kompleks proces at montere det. Men hyrer du os til opgaven, garanterer vi dig et tegltag til en god pris. Og sørger du for at vedligeholde taget, vil det beskytte og pryde dit hus i mange år frem i tiden.

Vedligehold dit tegltag – så holder det længere

Det er vigtigt, at du holder øje med dit tag og tjekker det årligt. Det er nemt at fikse en nedfalden eller beskadiget tegl, men det er straks en mere alvorlig sag, hvis du ikke udretter skaden i tide. Så kan det føre til alvorlige skader i undertaget, som i værste fald kan medføre graverende skader og utæthed. Tjek derfor dit tag med jævne mellemrum – få din fagmand til det eller gør det selv.

Kontakt os for et tilbud

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 60 18 86 60, eller til at henvende dig ved at sende en e-mail kontor.mvtag@gmail.com, og vi giver dig et uforpligtende tilbud. Vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt, når vi modtager din henvendelse. Har du brug for vejledning i forhold til hvilket tag, du skal vælge, rådgiver vi dig gerne og deler ud af vores faglige viden. Om så du gerne vil vide mere om tagpaptag, tegltag eller betontag.